!GO Eddi !GO

carla uilEddi Oolhorst (PVDA) is gevlucht gestopt als wethouder. Nee, niet afgezet wegens wanbestuur bij WAVA/!GO . Eddi gaat het in de hogere regionen zoeken. Ondanks alle mooie praatjes van de kontendraaiers PVDA, vertaald in 'Contract met de kiezer', is er nog bitter weinig gebeurd in ons Storp. Er is nog geen betaalbare woning bijgekomen en we zitten nog steeds met een verkeersinfarct.

Op 11 februari a.s. treedt Oolhorst in dienst van de gemeente Oosterhout als directeur 'Ontwikkeling en realisatie'. Oolhorst gaat deel uitmaken van een directie die bestaat uit drie personen. Zijn bijzondere aandachtsvelden worden stedelijke ontwikkeling, sport, cultuur en welzijn en woonomgeving. Tukker Oolhorst ziet zijn nieuwe benoeming als volgt: Na bijna zes jaren wethouder te zijn geweest is bij mij het gevoel gaan leven dat ik een nieuwe stap in mijn leven wou maken. Dat ik met die nieuwe stap als ambtenaar uitvoering kan gaan geven aan ontwikkelingen in mijn eigen stad is natuurlijk prachtig."

Oolhorst heeft voor zijn wethouderschap diverse managementfuncties vervuld bij de Rijksoverheid. Hij heeft het als een enorm voorrecht beschouwd wethouder te zijn geweest van Oosterhout. "Het vertrouwen en de waardering die ik heb genoten van mijn collega's in het college en van de Gemeenteraad zal mij altijd bijblijven".

De gemeente vond het nodig om een extra duur bureau in te schakelen om tot de conclusie te komen dat Eddi "de man" was voor dit matsbaantje. "Hij paste uitstekend in het profiel wat door dit bureau geschetst was", aldus wethouder Frank Gerbrands van Personeel en Organisatie.

PvdA-fractieleider Carla Bode-Zopfi kan nog niets over de opvolging van de PvdA-wethouder zeggen. Dit zal na carnaval zijn volgens ons Prupke. Naast projectwethouders hebben we nu ook projectdirecteuren.

Laten we hopen dat het niet steeds meer verf wordt en steeds minder wol.

Inloggen