Alleen vooor uw collegeOp de site van de SP-Oosterhout las ik dat de SP-fractie niet meedoet aan de afsluitingrituelen van de perspectiefnota. En ik geef ze nog gelijk ook.Waarom moeten alleen de plucheplakkers en het college van Betweters en Wilsonbekwame samen met hun vazallen lekker uit eten en drinken gaan terwijl zij nu al weten dat de Oosterhoutse burger volgend jaar wéér dieper in de buidel mag tasten? 

Stom toeval (maar wie gelooft dat) ,wil dat er wederom geschranst en gezopen gaat worden bij Bistro Merlijn.U weet wel,van die eigenaar die de omstreden vergunning voor een gokhal wist te bemachtigen.

 Ach ja,een pilsje en wellicht een hapje voor de belastingbetalende burger is teveel gevraagd.Anders zou de OZB nóg meer moeten stijgen.Nietwaar meneer Wijers?

De SP had natuurlijk ook ‘afgevaardigden’ kunnen sturen.Mensen die het niet zo goed hebben en zich één avond eens tegoed kunnen doen aan dingen die alleen zijn voorbehouden aan de plucheplakkers (iets voor volgend jaar?).

Maar principes,blijven principes! Liever boerenkool bij moeder de vrouw,dan onnodig potverteren op kosten van de burgers van Oosterhout.

Als Bas Hoedenmakers volgend jaar nu eens een héle grote boerenkoolstamppot maakt,met lekkere worst en jus.Zó groot,dat ook de burger er van kan meegenieten.Dan hoop ik dat ook de SP mee zal schransen.Ik zelf zou die kans niet voorbij laten gaan. Een kans om eens lekker te vreten en te zuipen van je eigen gemeentelijke heffingen!!

Ik wens alle plucheplakkers en het gehele college van B en W,alsmede alle diknekken ,raamambtenaren en verdere genodigden een smakelijk eten op rekening van de Oosterhoutse belastingbetaler!

Helma (gefingeerde naam red.)

PS: volgend jaar A.u.b. géén verhoging van de gemeentelijke lasten,ik ben de boerenkool meer dan zat!!