ONE2DIVE Duikschool ONE2DIVE in actie voor Stichting Doe Een Wens tijdens Oosterhout Moves

Tijdens het evenement Oosterhout Moves in Sporthal Arkendonk op 21 en 22 maart 2009 zal ook duikschool ONE2DIVE aanwezig zijn. De opbrengst van een 24 uur durende spinningmarathon is bedoeld voor Stichting Doe Een Wens. Met het organiseren van een introductieduik zet ook ONE2DIVE zich in voor deze stichting.

Stichting Doe Een Wens maakt het mogelijk, dat de liefste wens in vervulling kan gaan voor kinderen tussen 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Duikschool ONE2DIVE zal op zaterdag en zondag zich promoten in een stand in Sporthal Arkendonk. Daarnaast is er op zondag 22 maart 2009 vanaf 13.00 uur de gelegenheid om tegen betaling van € 10,00 p.p. een introductieduik te maken in het zwembad Arkendonk. Het bedrag zal geheel ten goede komen van Stichting Doe Een Wens.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van ONE2DIVE of wilt u zich al inschrijven voor de introductieduik, neem dan contact op via de website www.one2dive.nl of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zolang er ruimte is, is er ook gelegenheid om zich op zaterdag en zondag ter plaatse in te schrijven voor de introductieduik. Dit kan bij de stand van duikschool ONE2DIVE.

Meer informatie over het Oosterhout Moves sportspektakel kunt u vinden op www.oosterhoutmoves.nl

ONE2DIVE