wijersalexanderbloogOnze favo Alex is door de politierechter in Tilburg veroordeeld tot het betalen van € 850,- boete wegens het beledigen van 3 ambtenaren in functie.

Op 13 juni brak er na de EK-voetbalwedstrijd Nederland-Frankrijk (4-1) in ons Storp op de Markt relletjes uit. Alex en zoon raakte betrokken bij een van die relletjes.

En omdat Alex iets in de trant van 'Lelijke deugnieten jullie doen me pijn hoor' heeft geroepen, nadat hij naar eigen zeggen total loss was geslagen door de dienders, is hem dat nogmaals duur komen te staan. Er werd een groep relschoppers opgeladen, waaronder de zoon van advocaat en raadslid Wijers.

Wijers is toen op hoge poten naar het politiebureau gegaan om vervolgens via de intercom de centralist voor o.a. Kutwijf - en andere termen die wij zelfs op Storp niet durven te gebruiken - uit te maken. Vervolgens is Wijers zich als een UBERTROL gaan gedragen. Een stevig artikel in weekblad Oosterhout geplaatst om vervolgensin een raadsbehandeling te stellen dat als het artikel in weekblad Oosterhout klopt er heel wat scheef zit bij de politie. Er moest zelfs een heus onafhankelijk onderzoek komen, met de uitkomst dat Wijers lichtelijk irritant is.

Ook de naam van de politieagenten vol in het weekblad zetten was volgens de politierechter een flinke kutstreek,wat hem op nog eens 150 euri extra kwam te staan. Te voldoen aan 1 van de drie agenten. Als we Jeroen tegenkomen zullen we hem feliciteren met het binnenhalen van deze hoofdprijs.

Wijers zelf liet verstek gaan en was dus niet bij de uitspraak aanwezig.