snater hhOnze Snater Helmi - tevens burgemeester van ons Storp - heeft haar nieuwjaarstoespraak gehouden. Daarbij heeft ze zich lichtelijk negatief uitgelaten over burgers met kritiek. Niet zozeer over de azijnpissers waarvan de uitspraken niet verder reiken dan de kroeg of huiskamer. Die raken toch niemand. Nee U anonieme hufter, die het op internet zet. Nu kan iedereen het lezen en dat is niet zo fijn voor onze bestuurders. U moet recht in het gezicht aangekeken kunnen worden om later afgestraft te kunnen worden. Praat vooral niet over een WAVA/!GO of een Surae maar over zaken waarmee wij wereldberoemd in Nederland zijn, volgens Helmi.

Helaas voor Helmi en consorten zijn wij geen site of krantje die elke scheet die in de OUTFLOW gelaten wordt moeten publiceren.

Wij proberen zeker geen kloon van een geenstijl.nl of dergelijke te zijn. Daar zitten journalisten die je niet moet trachten te kopiƫren. Hier kan men brieven inzenden - hetzij wel of niet anoniem - en die plaatsen we dan ook. Elke burger kan hier meepraten. Wij houden het lokaal en als dat soms pijn doet.... dat is dan maar zo. Niemand verplicht u om hier langs te komen.

Update:
Geenstijl.nl waarschuwt voor camera`s in het fietsenhok.

Update 2:

Omroep Brabant Radio zendt tussen 17.00 en 18.00 uur de reactie van Helmi en die van ons uit. John de Vries (domeinhouder) heeft namens STORP.nl de reactie gegeven.