vraagtekenStichting BOCK heeft zich via een woordvoerder – niet de voorzitter overigens – bij onze zuiderburen verontwaardigd uitgelaten over plannen van uw gemeente betreffende de locatie Brabantlaan 7. BOCK moet uiteindelijk het pand verlaten zodat er woningbouw ontwikkeld kan worden. Hoewel via vragen van ons aan uw gemeente gebleken is – antwoord gemeente zwart op wit - dat er voor het pand slechts € 10.000 huur per jaar betaald wordt tovert de woordvoerder van BOCK een bedrag van € 25.000 uit de hoge hoed. Ook al zou de door de vertegenwoordiger genoemde € 25.000 waar zijn, is het nog een habbekrats te noemen als je het ook door hem gestelde 14 gebruikers deelt.

Overigens zijn de doelstellingen van Broedplaats Oosterhoutse Cultuur Kunst niet gehaald omdat er onder de 14 gebruikers niet allemaal Oosterhoutse kunstenaars(?) zijn. De misplaatste verontwaardiging van de woordvoerder over het niet gekend te zijn in de ontwikkelingsplannen van uw gemeente is zeer opmerkelijk te noemen. Het staat al tijden open en bloot gecommuniceerd op de gemeentelijke site zelf. De aanbestedingskalender doet er overigens ook niet moeilijk over. En zelfs een krantje lezen is er al niet meer bij. Dit ontgaat dan alsnog een woordvoerder, die nota bene zichzelf met de plaatselijke journalistiek bezighoudt. Dit noemen we nog eens een karikatuur van jezelf zijn.

Op de gemeentelijke site staat duidelijk aangegeven dat het om maximaal 7 woningen gaat. Wie de buurt dan ingefluisterd had dat er hoogbouw zou komen, iets wat wethouder Willemsen in de raad moest ontkrachten, is nog velen een raadsel.

Wat heeft uw Prup er dan mee te maken?

Deze kwam doodleuk het gebouw openen terwijl ze wist dat ze bij het anti-bodekamp op bezoek was. Ook Storp.nl werd dankbaar gebruikt om alles maar door te sluizen om van Brummen er beter uit te laten komen dan uw Prup als wethouder, en passant werd ongewenste kindervriend Bisschop ook meegenomen.

Totdat we kritische vragen stelde over het steeds weer besteden van gemeenschapgeld aan dezelfde personen natuurlijk.