verrastTijdens de wethouderperiode van Eddi Oolhorst (PvdA) waren de portiekwoningen in Slotjes Midden (de Besterd voor de liefhebbers) totaal niet te renoveren. Het was not done om geld over de balk te gooien om krotten wat op te leuken. €ires ondersteunde een leuke spelletjesvereniging met wat koffie en wat dingtjes zolang ze maar naar de mond van €ires praatte.

Deze site heeft een geweldig archief betreffende de gang van zaken in Slotjes Midden. We halen alleen de ingezonden brief van een lagere ambtenaar aan om de geweldige toegevoegde waarde van de PvdA voor dit Storp te onderstrepen.

Daar waar ORTS weer eens faalde toch nog geluid van de vergadering van gisteren. Luistert u vooral naar de bijdrage van GroenLinks en het gejank daarop van AK47 (Gemeentebelangen). Samen met de PvdA, CDA en de VVD de grootste smoelen, die zeiden dat renovatie niet mogelijk was en voor deportatie van bewoners die moesten wijken voor de rijken waren. Ook uw Prup – nu wethouder feestzaken maar destijds fractievoorzitster van de PvdA – zal zichzelf nog wel eens op haar kupke krabben. Zij wist toen zeker dat totale sloop van die achterstandspanden het beste voor de aandachtswijk uit 1994 was. PvdA hield wijselijk de mond tijdens de behandeling van de nota.

Samengevat: De woonwens is nooit anders geweest dan nu. Alleen toen de huizenballon nog aan het opblazen was wilde €ires en uw gemeente mensen uit de Besterd jagen om nogmaals de grond te cashen. Hoewel GroenLinks wel vaker het met-de-poten-in-de-modder-werk van de SP als hun eigen succes te zien was de bijdrage duidelijk. “Succes moet je claimen”, is toch echt een slogan van de SP, maar als Vissers te dom is om te claimen.. wat let dan GroenLinks om het wél te doen?