3d vampire png pack 20Het houdt maar niet op in dit Storp met uw geld uitgeven door de zelfbenoemde elite. We wisten het al toen we de nieuwjaarstoespraak van uw burgervader aanhoorde. Hij prees het burgerinitiatief, die wederom uit zijn Gouden Driehoek kwam. Hij moet dan ook wel, hij moet dagelijks langs die mensen om thuis te kunnen komen.

U herinnert u zich vast nog wel de geweldige kloostermuur. Kostte 8 ton, maar dan heb je ook niets. Volgens onze kunsthisterica kostte het de Oosterhoutse gemeenschap niets. Want provincie. Hoe de provincie dan aan geld kwam werd maar gauw onder het vloerkleed geschoven. In ieder geval niet via de wietteelt.

In de papieren versie van de zuiderburen is uw college heel positief over de ingediende plannen. Uiteraard, er werd al net zo makkelijk 5 ton uitgegeven aan het kleine lapje grond als aan het compleet landschapspark Oosterhout-Breda. Het college meet echter met 2 maten. De SP werd in 2007 keihard in het gezicht uitgelachen, door hetzelfde college. Nu de elite soortgelijke plannen als de SP in 2007 aanbiedt is het ineens van een geheel andere waarde en allemaal OE en WAUW.

Wat we wel weten, maar niet in het stuk bij de zuiderburen terug te vinden is, is dat deze elite zich dood ergert aan de betonelementen in het stukje park naast slotje Brakestein. Er wordt alleen nog naar een manier gezocht om die weg te krijgen zonder anderen tegen de schenen te schoppen. Dan span je toch wat ambtenaren en collegeleden voor je kar. Die buigen toch wel voor de zelfbenoemde elite in dit Storp.