subsidiepro

We hadden u er al meteen voor gewaarschuwd. De mastodonten van de PvdA laten zich nu al gelden en eisen zwembad de Blikken op. De Blikken moet wijken i.v.m. de mooie upgrade van de Warande.


Pro Oosterhout
Stichting Bock kan Storp wel schieten omdat we in het verleden al kritische vragen stelde aan uw college. Deze kwam met €10.000 huur op de proppen terwijl Pro Oosterhout Stichting Bock zelf altijd over € 25.000 sprak. Over het gegeven dat u vrijwel alleen Bredanaars subsidieert en maar weinig Oosterhouters ging men maar snel aan voorbij.

Heers en verdeel

Als er al een lelijk gebouw te verzinnen is dan is het de Blikken wel. Met geen enkele uitstraling. Uw wethouder Willemsen (CDA) spreekt echter van 2 vliegen in een klap als de deal rondkomt. Pro Oosterhout Stichting Bock heeft onderdak –hij heeft ze tenslotte uit de huidige gebouwbezetting aan de Brabantlaan geknikkerd- en het schijnt toch een vorm van schuldgevoel op te leveren bij de wethouder van de CDA.

De tweede vlieg is het een tijdbepalend beeld dat bewaard wordt voor ons nageslacht door het spuuglelijke gebouw voor een habbekrats te verhuren of te verkopen. Het gebouw staat dan ook zo mooi tussen de het in ontwikkeling zijnde Warandepoort {rokbox size=|fullscreen| album=|politiek| title=|(Mirror) |text=|(Mirror )||}storp/pdf/t_NL.IMRO.0826.BSPWarandepoort-ON01.pdf{/rokbox}.

Doe het voormalig kinderdagverblijf in Den Hout ook maar

Als tussentijdse oplossing voor het vertrek aan de Brabantlaan verlangt Pro Oosterhout Stichting Bock dat u de verhuizing en tijdelijke huisvesting in het voormalig kinderdagverblijf in Den Hout gaat bekostigen. Slotje Brakestein zou nog beter zijn. Willemsen van de CDA zal wel erbarmelijk over zijn hart strijken, met uw geld, dat dan weer wel. Deden ze dat ook maar bij alle weggepeste verenigingen uit andere gebouwen in dit Storp.

Pro Oosterhout Stichting Bock is onmisbaar

Dat vinden ze tenminste zelf. Als er bij de gemeente of het Oranjefonds geld valt te verdelen zien we Pro Oosterhout Stichting Bock ineens actief worden. Dan kunt u ook eens, om maar eens een ander inzicht te noemen, naar het verkiezingsprogramma van Groen Brabant kijken: Geen maatschappelijke behoefte, dan ook geen subsidie. Met andere woorden: als kunstenaars hun eigen broek niet op kunnen houden moeten ze ook niet steeds hun hand ophouden bij u. Dit is namelijk wat er steeds gebeurt in de Storp. Waarom dan geen goedkope woningen voor starters op locatie de Blikken?, om zo maar eens een punt uit het bij van anderen partijen bij elkaar geshopte programma van Stichting Bock Pro Oosterhout te noemen. Ja dat kan allemaal wel, maar eigen volk eerst. Dat verklaar en beloof ik.