watteUw raad heeft weer eens stevig gebakkeleid over de teloorgang van uw centrum. Oosterhout zou Oosterhout niet zijn als ondernemers bij tegenwind niet zouden eisen dat de gemeenschap hun problemen oplossen. Dit kan over het algemeen op de sympathie van Gemeentebelangen rekenen. Die club is immers vergeven van dit soort ondernemers.

U hoort AK-47 dan ook andere partijen flink de maat nemen. Er is immers maar 1 persoon en 1 partij in dit dorp te vinden die verstand heeft van ondernemen. De succesvolle stadsmanager is bijv. zo`n succesvol voorbeeldje.

Een brief aan uw raad, zoals deze, zal dan ook niemand verbazen. Gelukkig beschikt uw raad, in de persoon van Willem Jan van der Zanden (GL, over een echte getallenman. Deze haalde dan ook feilloos de hele strekking van de brief onderuit, door er nog een fijntjes op te wijzen dat de om het hardst vijf-voor-twaalf-roepers dezelfde zijn die de burger de bij voorbaat verliesgevende parkeergarage in het Satrijngebied door de strot hebben geduwd. U weet nog wel, die waar waarvan u de daadwerkelijke kosten sowieso niet mag weten.

Eieren voor zijn geld kiezen

Het is overduidelijk te horen dat de verantwoordelijk wethouder (SP) dezelfde gedachte toegedaan is als GL. Toch blijkt hij niet bestand tegen coalitiegenoot AK-47, en gaat vervolgens voor hem door de knieën door te beloven dat er over een maand integraal voorstel komt waarin de moties van GB en Groen Brabant meegenomen zullen worden. Aanleiding voor Gemeentebelangen en Groen Brabant om de moties in te trekken.

Kortom, de uitkomst is exact zoals het ordevoorstel van D66 die het niet haalde: het voorstel van de agenda te halen om het op een ander moment te behandelen.