ueroojeskwadraat.fwDe jonkies van de VVD die Wijers pootje hebben gelicht, en het allemaal anders zouden doen, zijn niet meer dan de overtreffende trap van de tandem Wijers/Bode. Kortom, het maakt niet uit wie er aan de macht is. Iedereen en de moeder toont zich zeer royaal met uw geld als er cultuurvrinden aan de deur kloppen.

Droom, durf en beleef

Met de mooiste titels voor raadnota`s weten uw ambtenaren voor hun eigen hobby`s bij uw raad geld los te laten maken. Heel veel geld. Alsof PvdA nooit uit het college verdwenen is. Maar die hebben met de SP een gelijkwaardige vervanger getroffen.

Zo links en rechts was er wat kritiek te horen over de Pannehoef. Nu heel hip PH² geheten. Zoals u weet compleet gekaapt door ambtenaren. Voor de rest was het bij uw raad van: ‘kijk mij eens cultureel onderlegd zijn’. Hopende een voldoende te krijgen van de culturele geldvangers op de publieke tribune.

We gaan niet alles herhalen wat er al op Storp staat, maar mocht u een sterke maag hebben kunt u hieronder de discussie nog eens terugluisteren. Met uitzondering van Groenlinks stemde iedereen dik tevreden in met de nota, die niet eens iets output-achtig cultureels terugverlangt voor uw geld. Als het er maar de schijn van heeft, dan is het allemaal dik in orde.