berwilZoals de titel al doet vermoeden heeft de ondernemingsraad van Oranjewoud zich geroerd. Heulemaal vanuit Deventer heeft een zekere Magna  een aangetekende brief bij uw college en gemeentesecretaris (PvdA) laten bezorgen. Toevallig ook bij ons, foutje van de postbode nemen we maar aan.

Hoewel we over een wereldbedrijf spreken, wat niet als lokaal aan te merken is, schijnt het volgens de OR van Oranjewoud onmenselijk te zijn om werknemers te moeten laten reizen of verhuizen naar een andere plaats. We spreken hier tenslotte wel over hoogwaardige werkplekken en dat is niet te vergelijken met bijv. bouwvakkers die om 05.00 uur hun nest uit moeten om naar Delft, of waar dan ook in Nederland, moeten reizen om een schamele boterham te verdienen.

Het huidig pand -wat in onderstaande PDF te is- valt van ellende uit elkaar. Dat is toch geen goede reclame voor een bedrijf die een ander moet adviseren hoe het moet, of toch wel? Of het door spectaculaire personeelsfeestjes komt, waar de secretaresse op het kopieermachine aangeduwd wordt zodat de tegels van de muur springen, of andere oorzaken heeft zoals achterstallig onderhoud is niet uit de brief te halen. Het pand is domweg onbewoonbaar verklaard en uw raad heeft daar maar naar te handelen.

Omdat Silvio Willemsen een groot hart heeft -zoals u in het plaatselijk sufferdje kan lezen- kunnen we nu dus eindelijk de ware reden vermelden van uw raad schofferen. Het is in het belang van de hele wereld dat uw raad geïndoctrineerd wordt.

Opdat wij nooit vergeten!

Klikkerdeklik