dankusinterklaasjeWe hebben weer 2 dagen raadsvergaderingen achter de rug. We beginnen met de opvallendste nota van deze lange saaie rit.

U heeft ons vaak over de Dongense Overdraagbare Aandoening horen praten. Via dit linkje ziet u nog eens terug wat de lang gekoesterde wens van de Gristen is. Een amendement - vreemd genoeg gesteund door GroenLinks en D66- om de DOA-variant te onderzoeken sneuvelde toentertijd.

Ook halen we met alle plezier onze Yves nog even terug naar Storp.
Zie vooral ook het bonusmateriaal!
Link 1
Link 2
Dankzij ons archief kunt u fris instappen.

Onze Yves was van de VVD. Jullie Marcel van het CDA. De stevige ruggengraat van onze Yves is vervangen door een rubberen. Tot die conclusie kunnen we komen omdat GroenLinks, Groen Brabant, SP en Gezond Burgerverstand een motie van wantrouwen tegen het college - met jullie Marcel in het bijzonder- indiende. Willemsen toonde openlijk sympathie voor zijn eigen partijstandpunt en bewees daarmee er niet voor ons allemaal daar op het Slotjesveld te zitten, aldus de indieners. De spelregels tijdens het spel veranderen is not done. De indieners van de motie betichtte uw college dan ook van het een beleidsverhaal in de nota te zetten en tijdens de vergadering iets anders te berde brengen. Ook de uitspraak van zure oude gristendemocraat de Jong bij CC in de Kloek, dat alles al beklonken zou zijn met hun wethouder, was aanleiding om anders tegen de woorden van uw wethouder aan te kijken.

Opdat wij nooit vergeten!